Over DOU-Beton

Ons familiebedrijf is gevestigd in Spiere, Leuze-en-Hainaut en Kruisem en telt een dertigtal enthousiaste werknemers. Onze klanten, leveranciers en collega’s komen bij ons op de eerste plaats. We zetten sterk in op kwaliteitsproducten, innovatie en een uitmuntende service.


Ons team staat voor u klaar. May we be your partner in concrete?

dou-flooring-systems

Historiek

2008: de opening van onze eerste productievestiging in Spiere.

2012: de opening van onze vestiging in Leuze-en-Hainaut en de opstart van onze gewelven.

2018: de opening van onze vestiging in Kruisem

2022: opstart van de tweede productielijn van betonblokken in Spiere

 

Waarom kiezen voor DOU-Beton?

ENTHOUSIASME

Onze medewerkers bruisen van de positieve energie en gedrevenheid. We groeien door ervaring op te doen en nemen met veel goesting nieuwe uitdagingen aan.

RESPECT

De basis voor een goede relatie en communicatie? Voor ons is dat respect hebben door naar elkaar te luisteren, beloftes na te komen en iedereen gelijkwaardig te behandelen.

PROFESSIONALITEIT

Ons studiebureau staat u graag bij met raad en daad tijdens elk residentieel bouwproject. Van stabiliteitsstudies tot gedetailleerde legplannen en oplossingen voor technisch-economische vragen, onze experten staan voor u klaar!

KWALITEIT

Onze producten dragen het BENOR-, CE- en NF-keurmerk. Kwaliteit, da’s waar we voor gaan.

DUURZAAMHEID

We zetten bij DOU-Beton zo veel mogelijk in op duurzaamheid. Zo zijn onze productiesites uitgerust met zonnepanelen en laadpalen, maken we gebruik van lokale grondstoffen en zetten we onze werknemers, energie en materialen zo efficiënt mogelijk in.

INNOVATIE

Om tot de meest kwalitatieve producten te komen, zetten we volop in op R&D en de nieuwste productiemethodes. Zo zijn onze productiesites grotendeels geautomatiseerd en onderzoeken we hoe we het in de toekomst nóg beter kunnen doen.

Altijd tevreden klanten

"DOU-Beton is sinds vijf jaar onze vaste partner bij residentiële bouwprojecten. We kunnen altijd rekenen op een vlotte service en producten van topkwaliteit.”
S.R.
“Een heel mooi, uitgebreid assortiment van betonblokken en gewelven. Er werd ruim de tijd genomen om op mijn vragen te antwoorden en uiteindelijk kwamen we tot een oplossing, volledig op maat gemaakt. Heel tevreden van!”
G.D.
“We hadden dringend nieuwe welfsels nodig voor de renovatie van een woning. De welfsels werden binnen de week op onze werf geleverd en zo kregen ons bouwproject nog voor de deadline af. Wij komen hier zeker terug!"
K.S.
NL